На пазар в Одрин и Чорлу

На пазар в Одрин и Чорлу

Одрин е град в турската част на Тракия, близо до границите на България и Гърция.

Първи ден:

Тръгваме рано сутрин от сборния пункт в София. Пътуването ще бъде с продължителност около 4,30 часа с почивките. Пристигане в Одрин по обяд. Посещение на борсата за перилни препарати. Кратко посещение за почивка и разглеждане на църквата „Св. Св. Константин и Елена“. Отпътуване за Марги Аутлет. Възможност за самостоятелно посещение на МОЛ Ераста, търговския център KIPPA и Синия Пазар. Престой около 2 часа. Отпътуване за най-посещаваната забележителност в града. От десетилетия насам, прословутата джамия Селимие – шедьовърът на известния османския архитект Синан. Възможност за посещение на Музея на Здравето. Това е огромен, доста впечатляващ комплекс, построен през 15 век от османския султан Баязид ІІ на брега на река Тунджа – с над сто по-големи и по-малки куполи и две огромни, островърхи минарета. Основната част от комплекса е болница, но в него има още медицинско училище (медресе), джамия, приют за гости, турска баня, кухня. Настаняване в хотела. Нощувка.

Втори ден

Закуска. Отпътуване за Чорлу, Посещение на магазин ТАЧ, МОЛ ‘’Орион’’, хипермаркет Кипа.
В 15:00 ч. отпътуване от Чорлу. Пристигане в София около 23:00 ч.

Осигуряваме ви Пазарен гид подготвен да отговори на вашите въпроси и да ви помогне с откриване на най- изгодни оферти.

След като се запишете за екскурзията, ще получите от нас подробен списък на вещите, които е препоръчително да си вземете.
Транспортът е безплатен. Можете да ползвате собствен транспорт, като цената не се променя.

При записване се изисква капаро от 50 лв. Капарото се връща незабавно, ако причината за отказа е в регламента за пътуване и ограничения, свързани с Covid или ако група не се събере.

Минимален брой участници – 6 човека

Цена 150 лв